ESTETISKA BEHANDLINGAR

BOTOX & FILLERS

På Evolution Laser Clinic har vi enbart legitimerad personal som utför estetiska injektioner. Vi har bara de mest kvalificerade läkarna och sjuksköterskorna inom estetik för att uppfylla din önskan.

Botox är ett muskelavslappnade läkemedel som bland annat kan används för att behandla och förebygga rynkor och fina linjer i pannan, mellan brynen och runt ögonen. Detta genom att Botox minskar muskelsammandragningar vilket normalt leder till att linjer bildas på ytan av huden och med tiden blir djupare.

Fillers reducerar fina linjer och rynkor genom att skapa volym i de inre skikten av huden. Detta används vanligtvis i läppar och övriga delar av ansiktet. Under senare år har det blivit allt vanligare att framhäva och förstärka dragen i ansiktet genom att skulptera det med fillerbehandling. Detta kallas för contouring och används ofta för att förstärka och markera käklinjen, hakan och kinderna. Det går även att skapa en mer symmetrisk profil av ansiktet genom att förbättra näsans form utan en näsoperation. Fillers kan också behandla hålighet och mörka ringar under ögonen vilket kallas för tear trough. Genom injektioner kan du fördröja tecken på åldrande genom att återställa volym och spänst som förloras med åldern eller bara förstärka dina naturliga drag.

Gå med i vårt nyhetsbrev för erbjudande och senaste nytt!

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.