Rynkbehandling

EFFEKTIVT . SNABBT . PRISVÄRT

REDUCERA DINA LINJER MED ANTIRYNKINJEKTIONER

Rynkbehandling, botulinumtoxin är ett läkemedel som tillför renat protein till musklerna. Musklerna i ansiktet har rynkskapande ansiktsrörelser. När botox injicerats börjar produkten omedelbart att slappna av specifika muskler, så att linjerna och rynkorna mjuknar.

Det funderar genom att stoppa kommunikationen mellan nerverna och muskeln. Det förhindrar musklerna från att dra ihop sig och röra sig, vilket är orsaken till att rynkor uppträder.

Rynkbehandling är effektivt och används vanligtvis för behandling av rynkor i pannan och ”kråksparkar” runt ögonen. Muskelavslappnande injektioner kan också göras i förebyggande syfte.

Förutom av kosmetiska skäl kan Rynkbehandling också användas för behandling av käkmusklerna. Detta för att skapa ett smalare utseende i ansiktet samt förhindra spänningar i käke och tandgnissling.  Det används även vid Hyperhidros i armhålorna, även känt som överdriven svettning som kan orsakas av överaktiva svettkörtlar.

Boka en kostnadsfri konsultation med en av våra legitimerade sjuksköterskor/läkare så kan vi hjälpa dig med att bestämma hur och vilka behandlingar och områden som är lämpliga för just dig, enligt dina önskemål.

Gå med i vårt nyhetsbrev för erbjudande och senaste nytt!

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.