LASER HÅRBORTTAGNING

PERMANENT . PRISVÄRT . BEKVÄMT

Vi bryr oss om din hud

Permanent hårborttagning med laser är en bekväm och effektiv metod för att avlägsna oönskad hårväxt.

Vi använder oss av Candela Gentle LASE pro-serien, Alexandritelaser, som kan användas på alla delar av kroppen. Candela-tekniken är utformad för att behandla ljusa till medium/mörka hudtyper, dock inte de allra mörkaste hudtyperna. Den kan även användas på känslig hud.

Lasern producerar en koncentrerad laserstråle med en specifik våglängd som går ner i hårsäcken och reducerar hårets förmåga att växa utan att skada omgivande hud.

Vår toppmorderna laser ger en konstant kylning för att skydda huden, vilket ger en skonsam och praktiskt taget smärtfri behandling. Det gör det möjligt att snabbt och effektivt avlägsna hår. På bara några minuter kan ansikte, bikini och armhålor laserbehandlas. Våra erfarna hudterapeuter skapar en anpassad behandlingsplan för dig för att uppnå bästa resultat genom att utforma behandlingen efter ditt hår och din hudtyp.

Inför laserbehandling:

  • Raka området som skall behandlas ca 24 timmar före din bokade tid.
  • Utsätt inte området som ska behandlas för solexponering, spraytan eller solarium fyra veckor innan behandling.
  • Fyra veckor innan behandling får du inte plocka, vaxa eller tråda området som ska behandlas.
Läs mer

Permanent laserhårborttagning är en av de vanligaste estetiska behandlingarna.

Evolution Laser Clinic erbjuder den säkraste och effektivaste hårborttagningsmetoden på marknaden. Genom tekniken som vår laser, Candela Gentle LASE pro använder kan vi behandla med laser på de flesta hudfärger. Eftersom dessa maskiner är laserklassade och FDA godkända är de säkra oavsett vilka områden som behandlas.

VARFÖR ANVÄNDs speciell laser FÖR HÅRBORTTAGNING?

Olika typer av lasrar har olika våglängder. När du väljer en laser för hårborttagning vill du oftast ha en längre våglängd så att strålen kan nå djupt ner i hårsäcken. Våra GentleMax Pro-serielasrar har dubbla våglängder 755 Alexandrite & 1064 Nd: YAG-laser. Dessa nya, toppmoderna lasrar är extremt snabba, effektiva och ger mycket bra resultat. Eftersom vi kan byta mellan Alexandrite- och YAG-våglängder med vår Max Pro laser, kan vi behandla vilken hudtyp som helst från mycket ljus till mycket mörka hudtyper.

HUR FUNGERAR laserborttagning av hår?

När håret avlägsnas med en laser passerar strålen genom huden och värmer upp hårets axel och rot vilket reducerar hårets förmåga att växa ut. För att ge kunden maximal komfort kyler båda våra lasermaskiner huden under hårborttagningen vilket skyddar huden och gör behandlingen mindre smärtsam. Dynamic Cooling Device ™ (DCD) ger en mycket fokuserad stråle av kall luft på huden under laserpulserna utan att störa laserstrålen.

CandelaGentleLASE – Alexandrite laser behandlar ljusa till medelmörka hudtyper. 755nm Alexandrite våglängdslasern, håller den högsta standarden för hårborttagning. Maskinen tillåter strålen att penetrera så djup som håret kan växa (5 mm), och är den bästa tekniken som finns för att snabbt och effektivt avlägsna hår.

Candela Gentle MAX – dubbelvåglängdslaser är extremt snabb och behandlar alla hudtyper. 1064 YAG-lasern är också det säkraste valet för mörkare hudtyper.

Den här smarta kombinationen av både Alexandrite och YAG laser gör att vi kan behandla nästan vilken typ av hud året runt!

Gå med i vårt nyhetsbrev för erbjudande och senaste nytt!

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.