YTLIGA BLODKÄRL

CLEAR . REFINE . PERFECT

Ytliga blodkärl som syns genom huden är inte ovanligt hos människor, särskilt de med blek hud. Trots att de inte är estetiskt tilltalande är vener som syns genom huden vanligtvis ofarliga och påverkar inte blodcirkulationen eller hälsan.

De vanligaste orsakerna är:
– Personer med en ljus hud har mer synliga vener jämfört med andra.
– Smala människor har mindre fett att dölja vener bakom, det leder till synlighet.

-Vener som är för nära hudens yta är mer synliga, vilket är vanligt speciellt på benen.

– Ålder är en annan orsak till synliga ådror och kapillärer. Blodkärl som syns genom huden blir alltmer synliga med åldern på grund av att fettlagret avtar. Fettskiktet är tjockt hos barn och blir tunnare med åldern. Effekterna av åldrande är mer uppenbara hos rökare då de åldras tidigare.

Spindelvener är ett annat ålderstecken som inte är kosmetiskt tilltalande. Även om de är vanligast på ben och anklar kan åderbråck och ytliga blodkärl visa sig på överarmar, kinder och runt näsborrarna.

Laserbehandling är ett snabbt och effektivt sätt att minska och ta bort ytliga kärl och diffus rodnad. Lasern tränger in på djupet av målblodkärlet medan laserns energi selektivt förstör blodcellerna i blodkärlet utan att skada den omgivande vävnaden. Detta möjliggör selektiv förstörelse av ytliga vaskulära lesioner med minimal återhämntningstid. Behandlade kärl tas sedan upp av kroppen och försvinner.

Gå med i vårt nyhetsbrev för erbjudande och senaste nytt!

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.