LED Ljusterapi

GULT, BLÅTT OCH RÖTT LJUS

Behandling med LED-ljus förbättrar kroppens naturliga cellulära återhämtning, snabbar på läkning, behandlar aktiv akne, ger hudföryngring med mera. Vi använder ett LED-ljus som är marknadsledande och enligt den senaste teknologin. Behandlingen tillför en koncentrerad energi djupt in i din vävnad som påverkar din kropp på cellnivå utan skadliga UV-strålar.

LED-ljus kan användas som en fristående eller som en kompletterande behandling. De djupgående LED-lamporna är lugnande, de riktar sig djupt in i hudcellerna för att öka blodflöde, stimulera snabbare läkning, minska smärta, minska akne med mera.

Behandlingen är helt smärtfri och passar alla, den verkar både i förebyggande syfte och hjälper till att reducera redan synliga linjer. Du kommer känna dig avslappnad och föryngrad på under 25 minuter. Behandlingstiden är 10-25 minuter.

Kur rekommenderas för bästa resultat. Kan kombineras med ansiktsbehandling med kemisk peeling, mikronålning och microdermabration.

Behandlingsinformation

Behandlingstid: 15-25 min

Rekommenderade sessioner: Som föreskrivs av terapeuten.

Återhämtningstid: Ingen.

GULT LJUS

Vad gör den gula LED-ljusterapin:

  • Främjar sårläkning
  • Hudföryngring
  • Minskar inflammation

Den gula LED-lampan kan användas direkt efter behandlingar som kosmetiska injektioner, RF-resurfacing och micronålning. Eftersom dessa behandlingar kan skapa inflammation eller sår i huden, kommer det gula ljuset att påskynda återhämtningstiden som normalt är förknippad med dessa behandlingar.

BLÅTT LJUS

Vad gör den blåa LED-ljusterapin:

  • Reducerar inflammerad akne
  • Reducerar aknebakterien

Den blåa LED-lampan är specialiserad på att eliminera bakterierna på huden och i porerna, vilket kan orsaka akne. Den minskar akne och förbättrar den naturliga läkningsprocessen och därmed hudens utseende. Används i fördel tillsammans med ansiktsbehandling och kemisk peeling vid akne.

RÖTT LJUS

Vad gör den röda LED-ljusterapin:

  • Återfuktar
  • Hudföryngring
  • Minskar inflammation och smärta

Stimulerar hudens djupare lager utan att skada eller irritera de övre. LED-ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildningen, förbättrar genomblödningen, syresättningen till cellerna och näringsupptaget till blodkärlen. Ljuset har en detoxande effekt och smärta och inflammation minskas. Rött LED-ljus används ofta för behandling av hudsjukdomen Rosacea.

FAQ’S

Är behandlingen bekväm?

Mycket. Faktum är att många patienter tycker att det är avslappnande.

Hur lång tid tar behandlingen?

Beroende på vilken ljusbehandling som rekommenderats av våra terapeuter, varierar tiden mellan 15 och 25 minuter.

Hur många behandlingar behöver jag?

Våra terapeuter kommer att diskutera dina behandlingsmål med dig. Dessa mål kommer att avgöra hur många behandlingar du behöver. Typiskt behandlas patienter upp till 2 gånger i veckan under en tid och många patienter börjar se resultatet efter bara 1 session.

Gå med i vårt nyhetsbrev för erbjudande och senaste nytt!

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.