PRP – Vampyrmetoden

PRP – Vampyrmetoden

PRP (Platelet Rich Plasma) bygger på att man utvinner trombocyterna från eget blod. Blodplättarna fungerar som våra ambulanser i blodet. Direkt när en skada sker kommer de dit och släpper kemiska signaler som behövs för att området ska repareras och byggas upp på nytt.

Vid PRP tas kroppseget blod som centrifugeras. Ur blodet koncentreras plasma med trombocyter som innehåller mängder med tillväxtfaktorer som sedan injiceras på områden i behov av läkning och stimulans. Tillväxtfaktorerna gör att kollagenproduktionen i huden stimuleras och att cellförnyelsen sker snabbare. Behandling med PRP korrigerar hudens vanligaste ålderstecken helt utan kirurgi. Rynkor, ärr och pigmentförändringar reduceras effektivt vilket leder till förbättrad struktur och en jämnare hudton. PRP ger huden mer liv och lyster, minimerar linjer och ger ökad spänst.

Vanligast är behandling av ansikte och dekolletage men denna metod kan även användas för behandling av hårbotten, då strävar man efter att återuppliva avtagande hårväxt eller motverka förtunning av håret. PRP är också perfekt att kombinera med micronålning, då plasman slussas ner i huden.

PRP görs i upprepade behandlingar med 1-2 månader mellan för att nå bästa resultat.

Gå med i vårt nyhetsbrev för erbjudande och senaste nytt!

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.